BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Pedro Branco Trio

Blijburg

Saturday 13 May 2017

Dit trio wordt gevormd door Pedro Branco op de gitaar, Goncalo Marques op de trompet en João Sousa op de drum. Hun muziek kan gelabeled worder als jazz, ze spelen zowel klassieke stukken als meer modern.


Pedro Branco is een Portugese gitarist die tegenwoordig in Amsterdam woont. Hij is geboren in Lissabon en heeft met veel van de beste Portugese jazz muzikanten samen gespeelt zoals André Fernandes, Afonso Pais, Mário Delgado, Demian Cabaud, Gonçalo Marques,  Desidério Lázaro. Hij heeft daarbij meegedaan aan verschillende workshops en masterclasses.

Voor meer informatie: www.pedrobrancomusic.com


We beginnen om 17:00, de entree is gratis.