BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Zondag live: Jump Back

Blijburg

Sunday 25 June 2017

A Rhythm & Soul Experience!

Jump Back speelt knetterende rhythm & soul, geënt op het repertoire van Sharon Jones & The Dap Kings. Naast de mooiste nummers van de in 2016 overleden souldiva, spelen we het beste van wat de fifties aan dans- en luistermuziek te bieden hebben.

We doen niet aan platgespeelde hits. Maar verwacht van ons wel degelijk meeslepende dansmuziek en onvervalste tearjerkers, en vooral heel veel speelplezier. Heel geschikt voor muziekcafés, festivals, dansfeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften en partijen. Het beste medicijn tegen zwaarmoedigheid, al zeggen we het zelf…

Comin' to shake your tailfeather soon..

Tijd: 16:00 - 19:00 Entree is gratis