Masterclass en concert van Shanin Blake Masterclass en concert van Shanin Blake
1

Masterclass en concert van Shanin Blake

donderdag 1 januari
01:00 - 01:00 uur
border

Op zondag 8 oktober geeft Shanin exclusief voor Uked een masterclass op Blijburg. Ze weet dat we allemaal beginners zijn en zal de masterclass zo opbouwen dat de beginners in het begin kunnen meekomen en dat het interessant genoeg is voor de wat gevorderde spelers. Ze leert ons een paar van haar eigen nummers en een aantal nieuwe technieken die – als je ze eenmaal weet- best simpel zijn en heel cool en funky klinken.

' Savonds zal er een jamsessie plaatsvinden waar Shanin natuurlijk ook aan zal mee doen.

EN er is meer...
In de avond van vrijdag 6 oktober geeft Shanin een klein concert op uke en gitaar voor iedereen die maar wil komen, vanaf 20:00. En misschien dat de deelnemers van de masterclass ook wel een nummer met haar mee willen/durven doen.

Shanin Blake, singer/songwriter uit Californië komt naar Nederland voor een concert én een masterclass voor Uked. Wij kwamen dit filmpje op Instagram tegen en waren meteen zwaar onder de indruk. Shanin maakt van de ukelele een heel ander instrument en weet er de meest funky muziek uit te halen. Ze swingt, ze rapt, ze beatboxt, ze plukt, ze dempt, ze slaat, ze heeft humor en ze heeft soul. Toen ze ook nog direct terugmailde en instemde om ons via Skype les te geven waren we helemaal verliefd. En zo als met alles waar we enthousiast over zijn, dat willen we delen!


Back Back