BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Agenda

April 2017

Sunday 02 April 2017

Olaf's Keus: Sheila's choise

Sheila van Pelt is een Nederlandse soulzangeres. De artiest brengt met haar band een krachtige live performance vol funk, soul en blues. Met Freek Cerutti - bas Wim de Jong - gitaar Daniël Rommens - toetsen Olaf Keus - drumsWe... read more »

Olaf's Keus: Sheila's choise

Saturday 08 April 2017

Lentefeest Blijburg!

Jawel feestelijke lentekinders,Een nieuwe lente dringt zich aan, ze heeft er zin in en wij ook.Dus kruip uit je winternestje want het is tijd voor feest, tijd voor ons LENTEFEEST!Vol met eigenzinnige lenterituelen, drie dansvloeren,... read more »

Lentefeest Blijburg!

Sunday 09 April 2017

Zondag live: Supermoon

Het fenomeen Moonstruck Future Funk: een dikke groove, sterke harmonieën en een dosis accenten die je in een rap tempo om de oren vliegen. Dit alles verzorgd door vijf instrumentalisten, waarvan vier de vocalen voor hun rekening... read more »

Zondag live: Supermoon

Sunday 16 April 2017

1e & 2e Paasdag op Blijburg

We gaan er weer voor! Twee dagen lang. Hier kun je met 'tout le famille' aanschuiven op onze feestelijke PAASBRUCH en naarstig op zoek gaan naar eitjes (of verstopppen).❧ Paaseitjes zoeken16 & 17 april: 11.00 & 13.00 uurOp eerste... read more »

1e & 2e Paasdag op Blijburg

Monday 17 April 2017

Afrogrooves op Blijburg

Blijburg houdt van tropische muziek! We willen swingen, springen en dansen tot we niet meer kunnen met onze blote voeten in het zand!Het kan, elke derde zondag van de maand tijdens 'Afrogrooves at Blijburg aan zee'. Een zondag waar we... read more »

Afrogrooves op Blijburg

Saturday 22 April 2017

Vincent Pino Blues Explosion

De band 'Vincent Pino Blues Explosion' is ontstaan in Amsterdam. De gemeenschappelijke liefde voor de oude Chicago blues vormde de groep bestaande uit: Vincent pino Guitar/Vocals Felix Barth: Bass/ Contrabass Fabio... read more »

Vincent Pino Blues Explosion

Sunday 23 April 2017

Zondag live met Lauw en Irmin

Af en toe nemen wij een uitstapje op de zondagen en hebben we een live band én een dj!Dit keer draait Irmin van der Meijden lekkere vinyl platen rond op de tafels.Afrikaans en Zuid-Amerikaanse tonen en lounge muziekjes. Misschien... read more »

Zondag live met Lauw en Irmin

Thursday 27 April 2017

Oranjebloesem Festival

Het alternatief op Koningsdag.Weg van de dagjesmensen, uitzicht over het IJmeer, een koud biertje langs de Amsterdamse waterkant en eigenzinnige artiesten. Oranjebloesem.Meld je nu aan om voorrang te krijgen op early... read more »

Oranjebloesem Festival

Sunday 30 April 2017

Zondag live/dj sessie

Deze zondag niemand minder dan Marcel Barlag. De huis dj van Amsterdam die met zijn omgebouwde vouwfiets tot dj deck al sinds jaar en dag dansbare plaatjes draait voor iedereen die van gezelligheid houdt. We verheugen ons nu al op zijn... read more »

Zondag live/dj sessie
go

Zomerfeest Blijburg

22.07.2017 - Kom en verzamel voor de enige echte zomerdans op onze weidse vlakte. Dit keer volgen we de bedoeinen en duiken we in de magie van de woestijn.Dit keer starten we in de middag met een mooie band zodat we kunnen genieten van de zon, de... read more »

Coming Soon