BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Agenda

April 2017

Saturday 08 April 2017

Lentefeest Blijburg!

Jawel feestelijke lentekinders,Een nieuwe lente dringt zich aan, ze heeft er zin in en wij ook.Dus kruip uit je winternestje want het is tijd voor feest, tijd voor ons LENTEFEEST!Vol met eigenzinnige lenterituelen, drie dansvloeren,... read more »

Lentefeest Blijburg!

Sunday 09 April 2017

Zondag live: Supermoon

Het fenomeen Moonstruck Future Funk: een dikke groove, sterke harmonieën en een dosis accenten die je in een rap tempo om de oren vliegen. Dit alles verzorgd door vijf instrumentalisten, waarvan vier de vocalen voor hun rekening... read more »

Zondag live: Supermoon

Sunday 23 April 2017

Zondag live/dj sessie

Af en toe nemen wij een uitstapje op de zondagen van live bandjes naar een fijne dj.Dit keer draait Irmin van der Meijden lekkere vinyl platen rond op de tafels.Afrikaans en Zuid-Amerikaanse tonen en lounge muziekjes. Misschien wat Paul... read more »

Zondag live/dj sessie

Thursday 27 April 2017

Oranjebloesem Festival

Het alternatief op Koningsdag.Weg van de dagjesmensen, uitzicht over het IJmeer, een koud biertje langs de Amsterdamse waterkant en eigenzinnige artiesten. Oranjebloesem.Meld je nu aan om voorrang te krijgen op early... read more »

Oranjebloesem Festival

Sunday 30 April 2017

Zondag live/dj sessie

Deze zondag niemand minder dan Marcel Barlag. De huis dj van Amsterdam die met zijn omgebouwde vouwfiets tot dj deck al sinds jaar en dag dansbare plaatjes draait voor iedereen die van gezelligheid houdt. We verheugen ons nu al op zijn... read more »

Zondag live/dj sessie
go

Lentefeest Blijburg!

08.04.2017 - Jawel feestelijke lentekinders,Een nieuwe lente dringt zich aan, ze heeft er zin in en wij ook.Dus kruip uit je winternestje want het is tijd voor feest, tijd voor ons LENTEFEEST!Vol met eigenzinnige lenterituelen, drie dansvloeren,... read more »

Coming Soon