BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Agenda

June 2017

Saturday 03 June 2017

Pleinvrees am Strand

Pleinvrees am Strand: een muzikale vrijhaven vol eigenzinnige artiesten en sportieve vrijheid! Reserveer zaterdag 3 juni voor een orgastisch samenzijn, ruim 33 uur aan muziek en neem deel aan één van de vele... read more »

Pleinvrees am Strand

Sunday 04 June 2017

Festival de Zon

De zesde editie van De Zon is heter dan ooit!Blijburg wordt een exotisch paradijs met vijf dansgebieden en een vrije maandag gaan we helemaal naar de tropen.☀ Dansgebieden ☀• De Playa: Met je sgatje naar de costa's ♫ House•... read more »

Festival de Zon

Saturday 10 June 2017

Oldskool @ Tha Beach

Groove Inc. gaat muzikaal terug in de tijd van Discotheken met klinkende namen als BOC, Flora-Palace, Bebop, Bios, Cartouch, Galaxy, Baccara, Locomotion, Scala Jumbo Dancing, Manhattan etc.Naast het 80s materiaal draaien onze DJ’s en... read more »

Oldskool @ Tha Beach

Sunday 11 June 2017

Zondag live: Jiggle n Jazz

Amsterdamse soul-jazz formatie. Jazz met veel, erg veel soul, zoals die klonk in the 60ties. Dat swingt! creëert Rivka (zang) creëert haar melodieën op het fundament van de super groovy ritmesectie met Richard... read more »

Zondag live: Jiggle n Jazz

Sunday 18 June 2017

Afrogrooves at Blijburg aan zee

Blijburg houdt van tropische muziek! We willen grooven, springen en dansen tot we niet meer kunnen met onze blote voeten in het zand!Het kan, elke derde zondag van de maand tijdens 'Afrogrooves at Blijburg aan zee'. Een zondag... read more »

Afrogrooves at Blijburg aan zee
go

Coming Soon