BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

Blijburg

Blijburg aan zee. Adres: Pampuslaan 501 - 1087 HP - Amsterdam. Reserveren: 020 416 0330.
Facebook

Feesten en partijen

BlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburgBlijburg

 

Trouwen
Trouwen op het strand, met prachtig uitzicht en toch in Amsterdam.
Het hele jaar door kun je bij ons trouwen. In de zomer met je voetjes in het zand en de zon op je gezicht of een winter huwelijk met het licht van vuurkorven op het strand en in de herfst juist bijvoorbeeld kastanjes roosteren en met warme dekentjes genieten van het uitzicht.

De kapel biedt door aankleding en inrichting een romantische bohemian chique sfeer.
De Kapel is geschikt voor de hele dag, van ceremonie, receptie, diner tot en met het feest tot 300 personen. Het terras (eventueel overdekt en verwarmd) en het strand kunnen hierbij worden betrokken.
Een diner aan lange gedekte tafels of een BBQ met lichtjes in het zand? De liefde vieren kan op vele manieren op Blijburg, wij denken graag met je mee!

En klik hier voor een drone filmpje van een huwelijk op onze nieuwe plek of check de instagram voor een beeldimprssie van trouwen in de Kapel van Blijburg. 


Overige Blije feesten

Er is altijd wel een reden om een feestje te vieren. Of je nou jarig bent, iemand wil verrassen, of het leven wilt vieren, Blijburg biedt alles voor een goed feestje.
Een borrel, een diner of dansen tot diep in de nacht. We organiseren het graag voor je op het strand of in de sfeervolle Kapel met (overdekt en verwarmd) terras. Je bent vrij om je eigen muziek te regelen. Als je daarbij wat hulp wilt, maken wij graag gebruik van ons rijke netwerk aan muziekvrienden.
Ook kan je natuurlijk een groepsreservering maken op ons terras voor een borrel, dan zorgen wij dat jij en je gasten tiptop worden verzorgd!

Meer informatie
Mocht u meer informatie willen dan kunt u contact opnemen per mail op feest@blijburg.nl maar bellen kan natuurlijk op 020-4160330.