Braderie van Blijburg
1

Braderie van Blijburg

donderdag 1 januari
01:00 - 01:00 uur
border

Komt struinen op de braderie 16 sept!
We toveren Blijburg om tot een artistieke playground voor jong & oud. Met lounges om lekker in weg te ploffen, kofferbakken om doorheen te struinen, heerlijke plaatjes op de draaitafel, barjongens die lekkere drankjes schenken en je kan genieten van het idyllische uitzicht van ons stadsstrand..

We vragen geen entree, alleen blije gezichten!

Een smeuïge saus van oma’s pareltjes creatieve workshops met Prada uit je Lada, tegen stilstaand geluk vintage vertier voor de kids kleurrijke bohémian frisse ondernemers en niet te vergeten.. unieke curiosa gekke straatartiesten en nog meer gein 16 september komt Nederpopband K-oZ Collective speciaal voor Blijburg eenmalig terug van weggeweest!

Kortom; een oase waar bezoekers hun hart kunnen ophalen aan al dat moois! Door de dames van de immer gezellige Kofferbakmarkt Blijburg.

Heb je 'pracht & praal' liggen en wordt 't tijd om een nieuwe eigenaar gelukkig te maken? Kom verkopen! Mail kofferbakmarkt@blijburg.nl.

* Verkopen vanuit je achterklep= 25eu
* Verkopen vanuit een bus= 40eu
* Verkopen met een marktkraam= 40eu

Nog geen ticket? Verzeker jezelf van 'n plekje en koop hem hier voor 16 sept: bit.ly/2Ofmr2s

Ben je muzikant/ theatermaker en wil je spelen? Of heb je een andere leuke act, wellicht een workshop in de aanbieding? Mail cultuur@blijburg.nl.

Back Back