La Grande Finale  Closing Blijburg
28

La Grande Finale Closing Blijburg

vrijdag 28 sep, 18:00 uur tot zo 30 sep, 18:00 uur
border

Mesdames & Monsieurs,

Om met de deur in onze strandtent te vallen: Blijburg houdt op met bestaan. Maar dan nu echt. Geen nieuwe stek dit keer.
Jawel, we kunnen het zelf nog bijna niet geloven maar na vele omzwervingen is het einde in zicht.

Maar niet voordat we eruit gaan met een hele grote BANG, The Closing van 15  jaar Blijburg, het Eindfeest der Eindfeesten:
LA GRANDE FINALE!

Op het laatste weekend van september 2018 nemen we jullie nog een keer mee op avontuur, groots avontuur. Jules Verne is er niets bij.

Drie dagen lang gaat Blijburg aan alle kanten fonkelen. We dompelen ons onder in onze oneindige fantasie wereld en nemen jullie aan de hand mee over ons heerlijke land. Naar alle adembenemende uithoekjes die sommige vast jullie vast nog niet hebt gezien.

Met grote stages en heel veel kleine stages. Met een kleine camping extraordinaire voor de gezelligste vooruitdenkers onder ons.
We gaan er een grote ontdekkingsreis voor jullie van maken. Zodat Blijburg uiteindelijk nooit zal ophouden met bestaan maar dat we alle mooie herinneringen voor altijd met ons mee mogen dragen.
Dus vrienden, vriendinnen, bouwers, muzikanten, troubadours, harde werkers, lieve gasten van toen en van nu: VERENIGT U!
Het moment is daar, we willen jullie allemaal samen zien, nog 1 keer, in je mooiste ontdekkingspak met de blote voetjes dansend op ons blije strand.

Bienvenue!

De eerste namen (oh wat zijn we blij dat zij er zijn):
Jett Rebel
MY BABY
Gallowstreet

(Start voorverkoop en meer line-up details komen we op terug, voor nu verzamel jouw roedel alhier zodat je op tijd ben voor de early bird tickets)

Back Back