La Grande Finale  Closing Blijburg
28

La Grande Finale Closing Blijburg

vrijdag 28 sep, 18:00 uur tot za 29 sep, 03:00 uur
border

TICKETS NU TE KOOP VIA BUTTON ONDERAAN

Mesdames & Monsieurs,

Om met de deur in onze strandtent te vallen: Blijburg houdt op met bestaan. Maar dan nu echt. Geen nieuwe stek dit keer.
Jawel, we kunnen het zelf nog bijna niet geloven maar na vele omzwervingen is het einde in zicht.
Maar niet voordat we eruit gaan met een hele grote BANG, The Closing van 15 jaar Blijburg, het Eindfeest der Eindfeesten:

LA GRANDE FINALE!

Op het laatste weekend van september 2018 nemen we jullie nog een keer mee op avontuur, groots avontuur. Jules Verne is er niets bij.

Drie dagen lang gaat Blijburg aan alle kanten fonkelen. We dompelen ons onder in onze oneindige fantasie wereld en nemen jullie mee naar alle adembenemende uithoekjes van ons land

Met grote stages en heel veel kleine stages. Met een kleine camping extraordinaire voor de gezelligste vooruitdenkers onder ons.

We gaan er een grote ontdekkingsreis voor jullie van maken. Zodat Blijburg uiteindelijk nooit zal ophouden met bestaan maar dat we alle mooie herinneringen voor altijd met ons mee mogen dragen.

Dus vrienden, vriendinnen, bouwers, muzikanten, troubadours, harde werkers, lieve gasten van toen en van nu: VERENIGT U!

Het moment is daar, we willen jullie allemaal samen zien, nog 1 keer, in je mooiste ontdekkingspak met de blote voetjes dansend op ons blije strand.

Bienvenue!

Stttt! Met een campingticket krijg je toegang tot alle afters en een pre-feestje op vrijdag.

Back Back