Pompstation Pleinvrees - de officiële Pleinvrees Festival am Strand after
19

Pompstation Pleinvrees - de officiële Pleinvrees Festival am Strand after

zaterdag 19 mei, 23:00 uur tot zo 20 mei, 03:00 uur
border

Pleinvrees en Blijburg maken zich na het festival gezamenlijk boos voor een goed doel. We gaan in het paviljoen van Blijburg tot in de late uurtjes pompen voor een pomp. Alle ticket-opbrengsten zullen we doneren aan de Sytske Foundation.

De beuk gaat er in met …
Oliver Koletzki
Miss Melera
Max Morel

Donatie-ticket = €12,50
link: www.amstrand.pleinvrees.net/tickets
(afteren is nog nooit zo humaan geweest)
__________________________

Het Pompstation
Steun Sytske Oosthoek in haar strijd voor een nieuwe inwendige insulinepomp.

In Nederland hebben 85.000 mensen diabetes type 1. 70 mensen hiervan zijn levensafhankelijk van een inwendige insulinepomp, waaronder Sytske Oosthoek (33 jaar uit Amsterdam). Helaas stopt de enige fabrikant in 2019 met de productie van deze pomp. Wereldwijd worden er hierdoor duizenden mensen aan hun lot overgelaten.

Haast is geboden voor Sytske en haar lotgenoten. Daarom is een Nederlands team van specialisten momenteel bezig met de ontwikkeling van een nieuwe levensreddende implanteerbare insulinepomp. Om deze te ontwikkelen is nog 500.000 euro nodig. Tot nu toe is 194.929 euro opgehaald. Het doel is concreet, meetbaar en haalbaar!

Met jullie hulp is het mogelijk om deze pomp op tijd te realiseren en daarmee levens te redden. Steun daarom de Sytske Foundation met een felbegeerd kaartje voor het Pompstation!

Video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=vBASOZTK-Ek
Website: https://sytskefoundation.nl/

Back Back