Sing & Play ukelele
26

Sing & Play ukelele

zondag 26 augustus
13:30 - 14:30 uur
border

Elke maand kun je in de prachtige Kapel van Blijburg in één uur twee nieuwe nummers op je ukelele leren. Makkelijk om te spelen en lekker om te zingen. Voor de enthousiaste beginner (je weet inmiddels een aantal van de meest voorkomende akkoorden met gemak te vinden) en enthousiaste gevorderde die het fijn vindt om samen muziek te maken.

Muzikant en zangcoach Janina Stopperka bereidt elke maand twee nummers door haar eigen arrangementen te maken van bekende soulvol nummers en zal die stap voor stap uitleggen, zodat iedereen mee kan komen. Het is heerlijk om samen met haar te zingen omdat ze je uitnodigt met hart en ziel te zingen. Ze gebruikt de ukelele als begeleiding instrument. Je leert een nummer met akkoorden en een simpele strum, de nadruk ligt niet op nieuwe ukelele technieken. Wel ga je het nummer samen spelen en zingen.

Eén van de belangrijkste redenen waarom je ukelele zou willen spelen is natuurlijk omdat je erbij kunt zingen. Het instrument laat heel veel ruimte voor je stem. Met je strum leg je de beat, met de akkoorden geef je kleur en met je stem maak je de melodie.

We zijn fan van Janina, ze legt helder uit, heeft een eigen unieke kijk en zingt uitnodigend enthousiast. We hebben Janina gevraagd om speciaal voor Uked combinatie lessen te maken van zang en spel. Heel praktisch twee nieuwe nummers en een fijne belevenis van samen spelen.

In deze workshop van 1 uur leer je van Janina twee nieuwe nummers. Je gaat de nummers spelen en zingen. Bladmuziek krijg je mee. Je kunt denken aan nummers van Adèle, Alicia Keys, Aretha Franklin Christina Aguilera, Alanis Morissette en ook artiesten waarvan de naam niet met een A begint
Deze workshop wordt gegeven in de Kapel van Blijburg aan Zee in Amsterdam. Een prachtige afgesloten ruimte waar we voluit kunnen zingen en spelen. Elke maand leer je twee nieuwe nummers. Je kunt meedoen wanneer je wilt, je reserveert per keer via info@uked.nl.

Prijs: € 25,- p.p. (drankjes bestel je zelf bij de bar)


Back Back