26

zondag 26 november
14:30 - 17:00 uur
border

De dames van Uked organiseren weer wat leuks in onze Kapel: een zangworkshop door Janina Stopperka.


Eén van de belangrijkste redenen waarom je ukelele zou willen spelen is natuurlijk omdat je erbij kunt zingen. Het instrument laat heel veel ruimte voor je stem. Met je strum leg je de beat, met de akkoorden geef je kleur en met je stem maak je de melodie.
Daarom waren we heel blij dat we Janina Stopperka tegen kwamen. Zij is een echte zanglerares die conservatorium heeft gedaan met alles erop en eraan maar net zo makkelijk alle techniek naast zich neer durft te leggen omdat ze voluit zingen veel belangrijker vindt dan mooi zingen.

Uked is fan van Janina, ze legt helder uit, heeft een eigen unieke kijk en zingt uitnodigend enthousiast. "We hebben Janina gevraagd om speciaal voor Uked een workshop te geven waarin je je stem oefent met een paar nieuwe makkelijk te spelen nummers (van Adele!!) op de ukelele. Je mag meespelen maar het hoeft niet. De focus van deze workshop ligt namelijk vooral op het zingen.

In deze workshop van 2,5 uur leer je van Janina om met je ‘roep-stem’ te zingen en niet met je mooie zangstem, waardoor je veel meer uit je eigen stem haalt; volume maar ook authenticiteit, verbinding én plezier."

Deze workshop wordt gegeven in de Kapel van Blijburg aan Zee in Amsterdam. Een prachtige afgesloten ruimte waar we voluit kunnen zingen.

Prijs: €45,- PP (drankjes bestel je zelf aan de bar)

Foto: Maarten Willemstein


Back Back