Openingstijden

Blijburg sluit per 30 september a.s. haar deuren en dat doen we ‘with a bang!’ op ons festival ‘La Grande Finale’ op 28, 29 en 30 september.

Wil je samen met ons Blijburg goed afsluiten? Haal dan snel je kaarten voor ons sluitfeest. Tot dan!
Maandag
08.30 - 23.00u
Dinsdag
08.30 - 23.00u
Woensdag
08.30 - 23.00u
Donderdag
08.30 - 23.00u
Vrijdag
08.30 - 01.00u
Zaterdag
08.30 - 01.00u
Zondag
08.30 - 23.00u

Contact

Contact
tel: 020 - 4160330 partijen@blijburg.nl

Bezoek - en post adres:
Pampuslaan 501
1087 HP - Amsterdam

cultuur@blijburg.nl voor programmering
kantoor@blijburg.nl voor financiele zaken
partijen@blijburg.nl voor events

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Tram
Tram 26 neem je vanaf het Centraal Station tot aan de eindhalte. Hier stap je uit en loop je door met de weg mee de Pampuslaan af. Daar zie je het open water en Blijburg in de verte liggen. De wandeling duurt ongeveer 15 minuten.
Tram 26 kruist met lijn 10 bij halte Rietland Park, hier kun je overstappen op tram 26 naar IJburg.

Bus
Bus 66 rijdt elke dag om de 10 minuten vanaf Station Bijlmer / Arena naar Blijburg op en neer.

Nachtbus
Nachtbus 759 rijdt van Blijburg naar het Centraal Station een nachtbus, en andersom. Halte P. Oosterhuisstraat richting stad. http://maps.gvb.nl/nl/lijnen/759/dienstregeling

Auto

Auto

Vanaf de Ring
Afslag Artis-IJburg (S114), onder aan de afslag naar rechts de witte brug over richting IJburg, Volg hier de borden strand. Bij het einde van de Pampuslaan zie je Blijburg en de Kapel liggen.

Vanaf de stad
Rij door de Piet Hein tunnel richting IJburg, rij onder De Ring door IJburg op via de Witte BH brug. Volg de borden naar het strand.

Betaald parkeren
Let op: ook bij Blijburg moet je betaald parkeren tot 19h00u. Parkeren kost 2.40 per uur. Op zondag en feestdagen is het parkeren gratis.

GPS
Pampuslaan 501 wordt vaak niet (nog) herkent door GPS systemen. Gebruik dan Pampuslaan 2 om de Tomtom in de goede richting te sturen en rij dan recht door het centrumeiland op.

Lopend / Fiets

Lopend / Fiets

Fiets vanuit Amsterdam over de Schellingwoudebrug (via Noord) of de Amsterdamse brug (via oost), en volg de bordjes IJburg. Fiets onder de ring van Amsterdam door en rij over de witte brug IJburg op. Volg de bordjes strand vanaf IJburg.
Bij het open water zie op een landtong in het water het paviljoen Blijburg liggen en de kapel.
Blijburg is herkenbaar aan een grote glas in lood mandela in de gevel van het pand die in de avond licht geeft. Er is een fietspad naar Blijburg toe. Aan de linkerkant vind je de parkeerplaats voor de fietsers.

Boot

Boot

Je kunt richting Blijburg varen en aanmeren bij de steiger in de haven van Blijburg. Vanaf hier is het c.a. 10 minuten lopen naar het strand. Vaar door de oranjesluis, en langs de dijk in de richting van de IJmonding (ongeveer 4 km), aan het einde van de IJmonding houd je stuurboord aan, kijk uit naar een zandhoop met een Kapel en Paviljoen er op. In de baai van Blijburg daar waar de ballenlijn ligt kun je helaas niet aanmeren.