Zaalverhuur

Blijburg is gezegend met een prachtige locatie. Een grote strandtent met de Salon die afgesloten kan worden en de Kapel die helemaal apart staat. Blijburg is dan ook te huur voor andere evenementen en feesten voor mensen en partijen die net als wij ook graag mensen blij maken.
Blijburg biedt verschillende mogelijkheden om ruimtes te huren en is geschikt voor vergaderingen, peptalks, trainingen, workshops, huwelijken, seminars, boekpresentaties, festivals en kleine en grotere feesten.

De Kapel

Zakelijke bijeenkomsten, trouwen en privéfeesten

De Kapel van Blijburg is gelegen aan de linkerkant van de landtong op vijftig meter van het grote paviljoen. Het is een vrijstaand gebouw met een eigen opgang, terras, uitzicht én privé-strandje. De Kapel kijkt uit over het Vuurtoren eiland, de Oranje sluis en Durgerdam. Het is een uitstekende locatie voor huwelijken, zakelijke feesten, trainingen en seminars. Deze ruimte wordt ook gebruikt als publieke ruimte voor yogalessen, salsaworkshops en theatervoorstellingen. Daarnaast kun je voor je feest, evenement, vergadering of inspiratiesessie ook culturele en andere blije activiteiten huren.

De Salon

Zakelijke bijeenkomsten en privéfeesten

In het restaurant bevindt zich de Salon, een sfeervolle ruimte die privé afgesloten kan worden, met openslaande deuren naar het terras op het strand. Hier heb je alle faciliteiten om te vergaderen of een zakelijke presentatie te houden, zoals een beamer, versterker en razendsnelle wifi maar dan zonder het saaie kantoorgevoel. Want net zo makkelijk worden hier privédiners en mooie feesten gehouden.

Zitplekken70 zit
Staand100 staan
Oppervlakte110 M2

De Kelder

Club Bizar

Onder het restaurant van Blijburg is onze geheime Club Bizar. De perfecte plek voor culturele uitspattingen en goed- fout privéfeestjes. Je hebt het strand voor de deur, dikke betonnen (geluidsdichte) muren om je heen en een eigen bar met lachend personeel. 

Zitplekken40 zit
Staand80 staan
Oppervlakte54 M2