Extra activiteiten

Voor alle soorten bijeenkomsten, gelegenheden en feesten kunnen we speciale culturele en sportieve activiteiten organiseren. We denken graag mee om je event onalledaags en vooral heel Blij en kloppend te maken. Blijburg werkt met verschillende creatieve partijen die graag voor jou aan de slag gaan.

Ukelele spelen

'Uked' wordt blij van samen muziek maken.
Binnen twee uur leert 'Uked' vrienden, en collega’s de basis van de ukelele en speelt het team samen een paar leuke nummers, ook als ze nog nooit eerder een instrument hebben vastgehouden. Uked zorgt voor de instrumenten en voor een les in simpele stappen zodat iedereen mee kan komen. Verkorte workshops van één uur zijn ook mogelijk in overleg. Voor meer informatie www.uked.nl en vragen info@uked.nl

Suppen

Stand-up paddle komt oorspronkelijk uit Hawaï. In de jaren zestig en in de tijd van de Beach Boys wilde iedere Amerikaan leren surfen. Hawaïaanse surfleraren stonden op een supboard om de enorme hoeveelheid surfstudenten in de golven in de gaten te houden, en het was een goede manier om foto’s te kunnen maken van de spartelende toeristen. Het grote verschil met gewoon surfen? Bij surfen lig je op je buik op je board en gebruik je beide armen om te peddelen.
Voor meer info en contact check: www.mm-sup.com

Windsurfen

Bij het naastgelegen Surfcenter IJburg kun je je heerlijk uitleven op het water met een te huren windsurfset of tijdens leuke en leerzame windsurflessen op alle niveaus. Een relaxte sfeer en een ongelimiteerde liefde voor water, wind en windsurfen maken dit het leukste surfcenter dat we kennen!

Voor info en boekingen:
www.surfcenterijburg.nl

...en meer Blije activiteiten

Yoga - mindfulness

De dames van Seaze the Day bieden een volledige verzorgde reis aan voor alle managers en aanverwanten. Seaze the Day (Yoga Events) biedt bedrijven een groot netwerk aan ervaren yoga- en mindfulnessdocenten. Een event, een workshop, altijd op maat.

Strandactiviteiten

Bedrijven als 'Be There Events' en 'Vibe-events' laten je alle hoeken van onze landtong zien. Op ons weidse strand is bijna alles mogelijk. Deze professionele strandfanaten nemen de zorg van een event - of bedrijfsuitje helemaal voor je uit handen.

Trampoline work-out

Spring als een (blij) kind en breng jezelf in shape op speciaal ontwikkelde minitrampolines van Sportholistics. Geschikt voor ouder & kind.