Trouwen in de Kapel

We worden blij van de liefde. In welke vorm dan ook. Klein geheim of groots meeslepend.
We worden blij van mensen die elkaar trouw willen beloven. Op welke manier dan ook. Op hun mooist of op hun gewoonst. In regenlaarzen of met een hoge hoed. Voor de allereerste keer met knikkende knieën of voor de zoveelste keer weer onbevreesd.

Zitplekken130 zit
Staand150 staan
Oppervlakte130 M2

Officiële trouwlocatie

Als geen ander begrijpt Blijburg dat je je eigen regels wilt maken. Zeker als je gaat trouwen. Daar willen we je graag bij helpen. De Kapel is een officiële trouwlocatie en met de prachtige glas-in-loodramen en het hoge plafond kun je er elke betekenis aan geven volgens je eigen geloof, regels en wensen.
Je kunt trouwen op het strand. In de zomer met je voeten in het zand en je gezicht in de zon. In de winter in het licht van de vuurkorven, onder warme dekens, en samen de kastanjes roosteren.

Catering

We kunnen alles voor je maken. We kunnen een prachtig diner serveren aan lange tafels, we kunnen een mooi buffet klaarzetten. We kunnen in een festivalopstelling foodtrucks plaatsen en we kunnen voor alle mensen die tot heel laat blijven plakken nog verse frietjes bakken. Alles smaakvol en liefdevol. Kijk voor een selectie in ons foodbook.

Het weer

We doen veel voor je, liefst alles maar het weer hebben we niet in de hand. En toch zorgen we dat je dag helemaal perfect wordt. Binnen in de Kapel hebben we ruimte om met 130 man te dineren en met 150 man te dansen. Het terras kan overdekt worden met een tent. En tegen de kou (en voor de sfeer) kunnen we grote vuurkorven laten branden.

Muziek

Tot diep in de nacht kun je dansen en feesten in de Kapel. We kunnen een DJ voor je huren, we weten heel veel leuke bands en je kunt ook zelf muziek meenemen. Tot 03.00 hebben wij vergunning open te zijn.
 

Decor

Je kunt de Kapel aankleden zoals je wilt. Met bijvoorbeeld prachtige bloemen van 'Bloemen op Locatie'. Of ga je voor een speciaal thema? Dan denken we graag mee.
Maar vaak heb je niet eens zoveel nodig. Het strand aan je voeten, een vuurtje om in te turen en je vrienden of collega’s aan je zij, mooier gaat het niet worden.

Vervoer

Je gasten kunnen makkelijk met de auto komen, er is ruimte genoeg om te parkeren. Je kunt ook met een boot komen en aanleggen aan de aanlegsteiger. Maar je kunt ook kiezen voor bussen, luchtballonen, zeppelins, koetsjes, catamarans of hovercrafts, ze zijn allemaal welkom.

Fotografen

Als alles dan helemaal precies zo was zoals jij het hebt gewild op jullie dag, dan wil je ‘m ook graag later zo herinneren. Dan ben je heel blij dat iemand met gevoel voor smaak al jouw vrienden en familie op de foto zet. Blijburg kan je helpen de juiste filmer of fotograaf te vinden.

Contact

Stuur een mailtje naar partijen@blijburg.nl of bel naar 020- 4160330 voor meer informatie.