Zakelijke events

We worden blij van mensen die de wereld willen inspireren met hun bedrijf of organisatie. Daar dragen we graag aan bij door onze locatie te verhuren, en onze gezamenlijke gasten van lekker eten en alle nodige faciliteiten te voorzien. We hebben razendsnelle wifi, ruime parkeermogelijkheden, beamers, versterkers. Kortom, alles wat je nodig kunt hebben voor een succesvolle vergadering, presentatie of een brainstormsessie. Onze plek, direct aan het strand en met groots uitzicht, inspireert en daarnaast kunnen we extra activiteiten organiseren om van de dag/avond voor het hele team een bijzondere ervaring te maken.

Trainingen

Onze verhuurruimtes kijken uit over het water, midden in de natuur. Op deze plek ben je veilig en kun je in hecht gezelschap werken aan bezieling, zingeving of andere zaken die bijdragen aan persoonlijke groei of teambuilding.
Zowel de Kapel als de Salon kan je helemaal afsluiten, zodat er ongestoord en in besloten vorm gewerkt kan worden. Met de centrale ligging, snelle wifi en ruime parkeerterrein zijn de ruimtes ook zeker in de herfst en winter de ideale plek voor trainingen en vergaderingen.
Lunches en/of diners serveren we graag uit in ons restaurant, zodat je tijdens de pauze de werkplek verruilt voor een
welverdiende lunch, borrel of diner die met zorg is bereid.

Brainstorm - of inspiratiedag

Als je nieuwe ideeën en strategieën wilt bedenken met je team is het soms goed om van omgeving te veranderen. Wij organiseren heel veel brainstorm-, team- of inspiratiedagen. We zorgen dat iedereen lekker te eten en te drinken heeft. En tussen al het denkwerk door kun je met je team een uurtje een yogales volgen, suppen of windsurfen. We hebben een aantal vaste activiteiten en we denken ook graag mee voor een activiteit op maat gemaakt.
Ook organiseren we vaak informele borrels of een diner om je collega's beter te leren kennen. Staand op het terras of aan lange tafels, mooie schalen met eten aan elkaar doorgeven. Meer is er soms niet nodig om iedereen weer het gevoel te geven bij het team te horen.

Familiedag

Bedrijven die graag een familiedag willen organiseren kunnen dat perfect bij Blijburg doen. We hebben de ruimte en de mogelijkheden om iedereen een bijzondere dag te geven. We denken graag mee om de dag kloppend te maken. We duiken met liefde in ons netwerk voor de grappigste kinderacts, de leukste theatermakers, tenten, zweefmolens en VR-speurtochten. Kortom, alles om een dag Blij en memorabel te maken!

Afscheids-ceremonie

We vieren het leven op Blijburg, natuurlijk dat doen we graag, maar op Blijburg kun je ook heel goed afscheid vieren. Zo zijn er soms begrafenissen in onze Kapel of is er een ander samenzijn in de Salon waar afscheid nemen centraal staat, bijvoorbeeld als een collega van baan verandert. Dat kan goed in een van de eigen ruimtes, zodat een speech goed te verstaan is en met een podium waarop de collega geëerd kan worden. Je kunt dan kiezen voor een staande borrel, zittend diner of zelfs met dansen toe.

Productlancering

Omdat Blijburg een heel paviljoen en strand tot haar beschikking heeft, kunnen we heel grote productlanceringen hosten maar ook heel intieme boekpresentaties. Glamour hebben we bijvoorbeeld blij gemaakt met een geslaagde winactie op het strand. Maar ook Toms en Rituals hebben dankbaar gebruik gemaakt van alle mogelijkheden hier.

Slow food- fast wifi

Heel veel dingen zijn veel fijner als ze langzaam gaan. Maar één ding willen we snel. Razendsnel. En dat is onze wifi. Terwijl de keuken met zorg de lunch aan het voorbereiden is en de teamleden rustig even naar het water lopen, stroomt data met het grootste gemak naar binnen. Met dank aan Tele 2!

Contact

Stuur voor meer informatie een mail naar partijen@blijburg.nl of bel naar 020- 4160330.